Faryana Collections®


My name: Yana Nona
My Fotopage: http://yananona.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Lynnhassan Baking Studio
Latest entry:fotopages kembali!!!
dia mali balik!!tapi dah lupa la nak post pic guna coding..kena belajar balik. stay tune View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Nor Zalmilah
Latest entry:hai!!! i'm back... :)
Assalamualaikum/salam sejahtera... setelah sekian lama menyepikan diri,saya kembali.. 8-) untuk permulaan boleh layari http://zalmilah.blogspot.com terdapat buku terbaru SULAMAN GLAMOR MANIK 3D & DVD SULAMAN MANIK,LABUCI & BENANG dari Rosita Jaafar tentang aktiviti jahitan,kini saya kembali mengambil tempahan semula. kepada yang berminat boleh hubungi saya melalui emel/call/sms. sekian,buat masa ini..ada masa sy update lagi yer.. ;-) View this Fotopage entry
DVD sulaman manik labuci dan benang
Nik Hazlini Nik Hussain
Latest entry:Serunding ikan
Tak kisah ikan apa pun.....i percubaan resipi suka hati ikut logik....keke. 2 kg isi ikan - ikan rebus dan ambik isi, tumbuk 1kg bwg besar mesin 1 labu bwg putih - blend... See More 4 btg serai - blend 2 inci halia - blend 2 pkt rempah kari -- kes nini malas nk mesin rempah, ketumbar dan jintan Cili kering blend 2 bj kelapa diambil santan 4-5tbsp bumbung santan serbuk Sedikit air sekiranya perlu - jgn byk nnt lmbt kering serunding Gula garam secukup rasa Semua tu campur sekali dan masak hing... View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
cici oyun
Latest entry:Simply Lylea
inila baju yg dijahit tanpa dirancang... memang takde plan pun nak buat pattern ni... tapi biler dah siap ok lak... tuan punya baju pun ckp ok, ok la kot hehehhee... sorry la kalau tak puas hati tapi bagi cici pattern ni simple & nampak macam pakai gelang... suka jugak tgk pattern ni.. harap tuan ounya baju pun suka jugak la yer.... :-D TQVM coz sentiasa support cici :-> View this Fotopage entry
Haszalia Aris
Latest entry:HAPPY NEW YEAR 2016
HAPPY NEW YEAR 2016 :P :P View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016