Faryana Collections®

By: Yana Nona

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 1-Jan-2020 11:50 Email | Share | Bookmark
Panduan utk Tempahan Baju Kurung di Faryana Collections®

Harga Tempahan Baju Kurung :
Baju Kurung Biasa : RM 35.00
Baju Kurung Biasa dgn Piping : RM 42.00
Baju Kurung Biasa dgn Lining : RM 68.00
Baju Kurung Tindih Kasih : RM 35.00
Baju Kurung Pesak Gantung : RM 40.00
Baju Kurung Pesak Gantung dgn Lining : RM 78.00
Baju Kurung Pesak Gantung Tindih Kasih : RM 45.00

Untuk jahitan mata lalat/kulit kerang/tulang belut : tambah RM 8.00


Saiz : Ikut ukuran badan anda sendiri atau mengikut "standard size" S, M, L, XL yang sediakan di bawah...

S : Bahu = 14"
Labuh Baju = 38"
Labuh Tgn = 19"
Pinggang = 24"
Labuh Kain = 38"

M : Bahu = 15"
Labuh Baju = 39"
Labuh Tgn = 20"
Pinggang = 26"
Labuh Kain = 39"

L : Bahu = 16"
Labuh Baju = 40"
Labuh Tgn = 21"
Pinggang = 28"
Labuh Kain = 40"

XL : Bahu = 17"
Labuh Baju = 40"
Labuh Tgn = 21"
Pinggang = 30"
Labuh Kain = 40"

Ukuran Kurung Kanak-kanak :

Saiz 2 : Bahu : 9"
Labuh tgn : 10"
Labuh baju : 19"
Pinggang : 16"
Labuh kain : 19"

Saiz 3 : Bahu : 10"
Labuh tgn : 11"
Labuh baju : 21"
Pinggang : 16"
Labuh kain : 21"

Saiz 4 : Bahu : 11"
Labuh tgn : 13"
Labuh baju : 23"
Pinggang : 16"
Labuh kain : 23"

Saiz 5 : Bahu : 12"
Labuh tgn : 15"
Labuh baju : 25"
Pinggang : 18"
Labuh kain : 25"

Saiz 6 : Bahu : 13"
Labuh tgn : 17"
Labuh baju : 27"
Pinggang : 18"
Labuh kain : 27"

Saiz 7 : Bahu : 14"
Labuh tgn : 19"
Labuh baju : 29"
Pinggang : 20"
Labuh kain : 29"



PEMBERITAHUAN :
Kepada yang berminat dengan hasil kerja tangan Yana boleh sms/call/email seperti yg tertera di "tag" Yana di atas. Yana akan quote harga kepada anda berdasarkan design dan pakej yang anda pilih.
Semua hasil kerja tangan adalah rekaan Yana sendiri walaupun kadangkala idea diambil dari sumber-sumber tertentu.

Kepada yang telah mengambil tempahan dari Yana diharap anda berpuas hati dengan hasil kerja tangan Yana... Kalau baik beritahu kawan, kalau tidak beritahu saya...tq.

~ Segala urusan adalah dalam "Ringgit Malaysia"
~ sms/hubungi saya utk urusan tempahan di talian 019-7411125
atau email saya di annanatasya@yahoo.com.sg
~ Segala urusan bayaran sila bank-in ke akaun maybank : 101253101222 - Liana Md. Nasir


PAKEJ SULAMAN MANIK YANG DITAWARKAN :

Pakej A : Sulaman pada leher + tangan + baju
Pakej B : Sulaman pada tangan + baju
Pakej C : Sulaman pada tangan + leher
Pakej D : Sulaman pada leher + baju
Pakej E : Sulaman pada leher


untuk lihat pattern manik terkini : http://dare2beads.blogspot.com

untuk lihat kain : page 1 sahaja

TEMPAHAN UNTUK SULAMAN MANIK DAN BAJU KURUNG DIBUKA SEPERTI BIASA


Lokasi : Putrajaya, Cyberjaya, Puchong, Shah Alam. Bagi luar kawasan : Pos laju/Bungkusan

Alamat :
No. 12 Jalan Meranti 4,
Taman Meranti Indah,
47100 Puchong,
Selangor.

atau

Kem. Sumber Manusia,
Bahagian Teknologi Maklumat,
Aras 6, Blok D3 Kompleks D,
Pusat Pentadbiran K'jaan Persekutuan,
62502 Putrajaya






Quote:
farah ~ kak yana dah check dah....
aliza ~ sy dah reply trough your email... thanks
ainie, reena ~ ada baju kurung pahang tu tapi takde model nak menggayakan.... kurung pahang tu bezanya kat bahagian pesak (pesak gantung) dan baju agak kembang kat bah. bawah dan berpinggang. ada org tak suka kembang sgt ada org suka kembang2. Kalau guna kain yg berat dia akan jatuh cantik pastu ada wave kat bawah....
haneem ~ kurung pahang pun yana ada buat... kat sulam "sweet daffodile" tu kurung pahang. tak nampak sgt sbb tak digayakan cuma dihampar...
mai ~ yek yana keje kat ptrjaya... keje sini gak ke..?
iza ~ dah reply tru email....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net