Faryana Collections®

By: Yana Nona

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Jan-2008 11:30 Email | Share | Bookmark
Bunga Teratai v.3

 
 
Mempersembahkan.....
Bunga Teratai version yang ke-3...


Baju ni sobona eh baju lamo makcik. Sajo jo makcik make over. Bosan kan baju kaler putih nih... kalau sapo yg kojo gov. tu, tau la apo dio baju BTN. Ni la baju BTN makcik yg dah di make over... Lip-lap lip lap sogan plak nak pakai...






Quote:
ayangs78 ~ hai... yana dah masuk dah ayangs78 punya link...
Diana ~ yana ni sobona eh org Johor. Tak tau nape suka dengar slang negeri... Tu yg jadi camtu tu...
Noraini ~ terima kasih la sbb jemput yana ke blog noraini tu... memang minat buat/makan kek pon...
ayuni.rudy ~ salam perkenalan...
mama darwish ~ kena lakar dulu kat atas baju. yana cuma lukis lengkok asas jek pastu tanda kat mana nak buat bunga dan daun.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net