Faryana Collections®

By: Yana Nona

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Jan-2008 07:33 Email | Share | Bookmark
Bunga Padi

 
 
 
Kat tgn
Happy New Year for all viewers......


Sebagai pembukaan tahun baru ni, Yana nak share new design... "Bunga Padi". Semoga tahun baru ni kita semua akan dirahmati Allah dan dimurahkan rezeki... Amin









Quote:
roshidah ~ ada dua jns manik yg digunakan utk dsgn ni.. yg merah tu manik jepun silinder, yg kuning tu tak tau apa namanya cuma di kalangan beaders panggil manik tu manik beras disbbkan btknya seakan beras/padi... dan disbbkan tu jugak dsgn ni dipanggil bunga padi


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net