Faryana Collections®

By: Yana Nona

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 25-Oct-2007 09:30 Email | Share | Bookmark
Koleksi Cross Stitch

Ni koleksi yg paling aku syg...
Gamba yg paling susah aku buat..
Gamba bebuahan aku letak kat dapur...
Hai selamat pagi...
Ari ni aku nak share koleksi cross stich aku ngan korang sume. Act. byk koleksi yg aku ada tapi biasa la aku ni kan nomad keja pindah randah so aku bawak mana yg paling aku syg jek .... . Yg lelain ada kat umah mak aku kat Johor. Ada gak yg aku dah jual ngan sesapa yg minat. Zaman dedulu aku takde digital camera ataupun phone yg ada kamera so ada yg takde gamba. Tapi kalau nak tengok gak nnt la aku amik gambarnya dlm buku cross stitch aku.
Aku mula buat cross stitch ni since aku kat form 3 lagi... Masa tu tawun 1993. Tu pun mak aku yg bagi duit beli benang ngan semua alatan. Sbb tu ada antara koleksi cross stitch aku tu aku tinggal kat umah mak aku...Masa aku nak kawin aku ada buat set cadar, memang aku sayang. Nnt lain kali aku upload gamba kat sini...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net